Min tilgangsvinkel og metode

Hvordan jeg arbejder

Jeg er specialiseret som klinisk psykolog og jeg har en række forskelige terapeutiske efteruddannelser at trække på. Behandlingsforløb metode og varighed tilpasses dig og din problematik og ønske.

Det er mit overordnede håb, at du kan opnå større frihed og glæde i livet til gavn for dig selv og dine omgivelser via samtalerne. Nogle gange der det et rådgivende forløb, der kan være gavnligt, andre gange er det et terapeutisk forløb, der er kan være valget.

Den første samtale

Den første samtale er en orienterende samtale, hvor vi sammen skal afklare hvad du ønsker hjælp til. Er der f.eks. noget du ønsker at forandre, eller lære at leve med? Eller er der andre grunde bag dit ønske om hjælp.

Jeg skal også høre lidt til din baggrundshistorie. Vi vil i slutningen af samtalen lave en aftale om, hvad der vil være bedst for dig i forholdt til, om det skal være rådgivning eller terapi og også aftale lidt om formål, art og intensitet.

"Giv mig sindsro til at acceptere, hvad jeg ikke kan ændre, mod til at ændre det jeg kan, og viden til at se forskellen"

-150 e.v.t.